OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

Cum să amenajezi camera unui adolescent folosind elemente decorative și un strop de creativitate?

Cum să amenajezi camera unui adolescent folosind elemente decorative și un strop de creativitate?

Perioada verii este ideală pentru a aduce un suflu nou camerelor adolescenților, în special când aceștia trec într-o nouă etapă a vieții lor, în care au nevoie de spații care să le reflecte personalitatea, dar care să le ofere intimitate și bucuria de a petrece timp acasă.

Alături de specialiștii Armeanca Ambient, am creat o selecție de idei ce pot fi implementate atât în camerele unui apartament, cât și în cele dintr-o casă.

  1. Alege o tematică și o paletă de culori

Primul pas în amenajarea camerei este alegerea unei tematici și a unei palete de culori. Discută cu adolescentul pentru a înțelege preferințele și hobby-urile sale. Tematica poate varia de la sport, muzică, artă, călătorii, până la teme mai abstracte precum minimalismul sau stilul industrial. De asemenea, ia în calcul faptul că știi deja multe despre preferințele adolescentului, despre cât de mult timp petrece acasă și despre planurile lui pe termen scurt.

Astfel, alege o vopsea lavabilă de foarte bună calitate, care să fie rezistentă și ușor de curățat. Alternează cu variante de vopsea decorativă, pentru a oferi un strop de personalitate spațiului sau pentru a mări optic întreaga cameră. În magazinele Armeanca Ambient, găsești o gamă variată de culori și finisaje, astfel încât să alegi ce este mai potrivit.

  1. Adaugă elemente decorative

Profilele decorative, cum ar fi cornișele și plintele, pot transforma complet aspectul camerei. Armeanca Ambient oferă o gamă variată de profile flexibile și rigide, care pot fi folosite pentru a accentua tavanul și podeaua, oferind un finisaj elegant și sofisticat.

  1. Lumina

Iluminatul joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere plăcute. Alege corpuri de iluminat moderne, precum lămpi suspendate sau benzi LED, care pot fi ajustate în funcție de activitățile din cameră.

  1. Inserează elemente din natură

Perioada adolescentină necesită un plus de relaxare, intimitate și încredere în sine. Pentru ca toate acestea să fie regăsite în camera tinerilor, optează pentru elemente desprinse parcă din natură. Astfel, poți opta pentru un alt model de parchet (din lemn, cu o culoare naturală) și setul de accesorii potrivite (plinte) sau  poți adăuga plante decorative. Toate acestea adaugă un strop de căldură și textură spațiului.

  1. Înlocuiește perdelele și draperiile

Cu siguranță, dacă nu ai înlocuit deja perdelele și draperiile cu personajele copilăriei, este momentul să o faci, pentru că adolescenții își doresc să fie percepuți ca adulți cu putere de decizie, responsabili, încrezători și independenți. Poți opta pentru un set de galerii simple sau cu elemente decorative, încadrat de perdele și draperii din materiale pline sau vaporoase, în funcție de dinamica pe care copilul tău și-o dorește de la încăpere. Nu uita de funcționalitatea acestora atunci când faci alegerile finale, pentru că este extrem de important ca draperiile să protejeze spațiul de pătrunderea razelor soarelui.

Nu ai timp sau experiență pentru a instala galeriile și șinele pentru perdele și draperii? Armeanca Ambient oferă servicii profesionale de instalare pentru a-ți transforma locuința rapid și eficient. Echipa noastră calificată se ocupă de toate detaliile, asigurându-se că galeriile, șinele, perdelele și draperiile sunt montate perfect, pentru un rezultat estetic și funcțional.

Află mai multe despre serviciile de montaj și despre costuri.

  1. Baia

În cazul în care adolescentul are acces la propria baie, și aceasta poate beneficia de îmbunătățiri atât de design, cât și utilitate, în funcție de preferințele tinerilor. În acest sens, poți înlocui cada cu o cabină de duș, poți înlocui gresia și faianța cu modele discrete, simple sau, dimpotrivă, cu unele în culorile preferate.

De asemenea, din această perioadă, adolescentul are nevoie de propriile produse cosmetice sau de întreținere, așadar poți opta pentru un mobilier de baie în care să fie organizate mai bine toate aceste produse. Folosește rafturi și dulapuri pentru a organiza eficient spațiul. Optează pentru unități de depozitare suspendate pentru a economisi spațiu pe podea și pentru a oferi un aspect aerisit camerei.

În concluzie, amenajarea camerei unui adolescent poate fi o activitate plină de creativitate și inovație. Cu ajutorul produselor oferite de Armeanca Ambient, poți crea un spațiu care să fie atât funcțional, cât și estetic, reflectând personalitatea și gusturile tânărului. Investește în elemente de calitate și nu ezita să experimentezi cu culori și texturi pentru a obține rezultatul dorit.

Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.
Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA NA190 100X70X2000

Cineva a apreciat si a cumparat

ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA NA190 100X70X2000

10 minute in urma din Bucuresti